Dr. Lim CEO: VMASÍRUJTE PŘED SPANÍM OLEJ DO CHODIDEL

Dr. Lim CEO: VMASÍRUJTE PŘED SPANÍM OLEJ DO CHODIDEL

Podle starověké čínské medicíny je na chodidlech asi 100 akupresurních bodů. Lidské orgány se uzdravují i jejich mačkáním a masáží.
Mughalovo tajemství je následující:
Tajemství je velmi jednoduché, snadno aplikovatelné – všude a pro každého. Naneste olej na celá chodidla a tři minuty masírujte levé chodidlo, pravé chodidlo rovněž tři minuty. Nikdy nezapomínejte masírovat chodidla před spaním a masírovat chodidla dětí stejným způsobem. Udělejte z toho rutinu po zbytek svého života. Uvědomte si moudrost přírody. Proč neaplikovat tuto jednoduchou ozdravnou proceduru ke zlepšení kvality vašeho života?
Jaké jsou zkušenosti lidí?
1. Můj dědeček zemřel ve věku 87 let, bez bolestí zad, bez bolestí kloubů, bez bolestí hlavy, bez ztráty zubů. Řekl, že potkal starého muže, když žil v Kalkatě. Ten mu poradil, aby si před spánkem vždy vetřel olivový olej do chodidel. Je to můj jediný zdroj léčby a fitness.
2. Moje matka trvala na aplikaci oleje stejným způsobem. V dětství mi začal slábnout zrak. Matka mi prováděla masáž chodidel olejem a postupně se zesilovalo světlo v mých očích a zrak se zlepšoval.
3. Jel jsem na dovolenou do Chitralu. Spal jsem tam v hotelu. Nemohl jsem spát, tak jsem začal v noci chodit ven. Starý strážce, který v noci seděl venku, se mě začal ptát: „Co se děje?“ Řekl jsem, že nemůžu spát! Usmál se a řekl: „Máte nějaký olej?“ Když jsem řekl, že ne, tak šel přinést trochu oleje a doporučil mi: „Několik minut si masírujte chodidla.“ Teď můžu spát celou noc.
4. Zkoušel jsem tuto olejovou masáž na chodidlech, než jsem šel večer spát. Umožňuje mi lépe spát a zmírňuje únavu.
5. Měl jsem žaludeční potíže. Po masáži olejem na chodidlech se můj žaludeční problém zahojil do 2 dnů.
6. Tento proces má skutečně magický účinek. Než jsem v noci usnul, masíroval jsem si chodidla olejem. Aplikace olejem mi dala velmi uvolněný spánek.
7. Dělám tento trik už 15 let, po masáži přichází příjemná ospalost. Masíruji také chodidla nohou svých malých dětí olejem, díky čemuž jsou velmi šťastné a zdravé.
8. Bolely mě nohy. Začal jsem masírovat chodidla nohou olivovým olejem každý den po dobu 2 minut, než jsem večer usnul. Tento proces zmírnil bolest v nohou.
9. Moje nohy byly vždy oteklé a při chůzi jsem byl unavený. Proces olejové masáže jsem zahájil na chodidlech, než jsem v noci usnul. Za pouhé 2 dny mi otoky v nohou zmizely.
10. V noci před spaním jsem si vzal trochu oleje, promasíroval si chodidla a začal jsem to dělat pravidelně. Díky tomu jsem vždy velmi klidně spal.
11. To je úžasná věc. Tento tip je lepší než prášky na spaní pro klidný spánek. Nyní dobře spím s chodidly naolejovanými každou noc.
12. Můj dědeček trpěl pálením nohou a bolestmi hlavy. V době, kdy si začal nanášet dýňový olej na chodidla, bolest zmizela.
13. Měl jsem onemocnění štítné žlázy. Po celou dobu mě bolela noha. Minulý rok mi někdo navrhl, abych si před spaním v noci vmasíroval olej do chodidel. Dělám to pořád. Nyní jsem celkově klidný.
14. Moje nohy mě neposlouchaly. Před spaním v noci, po dobu čtyř dnů, si masíruji chodidla olejem. Je tu velký rozdíl.
15. Měl jsem hemoroidy před dvanácti nebo třinácti lety. Můj přítel mě vzal k moudrému muži, kterému bylo 90 let. Navrhl vetřít olej do dlaní rukou, mezi prsty, mezi nehty, na nehty a řekl: Přidejte čtyři až pět kapek oleje na pupek a jděte spát. Začal jsem se řídit radou Hakima Sahiba. Velmi se mi ulevilo. Tento tip také vyřešil můj problém se zácpou. Únava těla také mizí a cítím se uvolněně. Zabraňuje chrápání.
16. Osvědčeným trikem je olejová masáž chodidel.
17. Masáž chodidel nohou olejem způsobila, že se mi chce večer spát.
18. Dlouhodobě mě bolí nohy a kolena. Vzhledem k tomu, že jsem si právě teď přečetl informace o olejové masáži chodidel, dělám to teď každý den a večer začínám být příjemně ospalý.
19. Díky tomu, že jsem začal používat tuto doporučovanou olejovou masáž na chodidlech před spaním kvůli bolesti zad, se moje bolesti zad uklidnily a dobře spím.
Masáž nohou – reflexologie – se používá po celém světě. Pokud ji budeme provádět DXN masážním olejem s Ganodermou, mohou být výsledky ještě výraznější. Pojďme to vyzkoušet!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.