Kvetoucí jarní příroda je bohužel trápením pro alergiky

Kvetoucí jarní příroda je bohužel trápením pro alergiky

U většiny alergiků se nachází v jejich těle toxická zátěž v podobě těžkých kovů, jako je cadmium, paladium, popřípadě uvolňovaná rtuť z amalgámových plomb. Amalgám je totiž tvořen kombinací kovů, z nichž 50 procent tvoří rtuť a zbytek další kovy, jako jsou například stříbro, měď nebo cín v různých poměrech. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je působení amalgámu, především uvolňování rtuti v něm obsažené, člověku škodlivé. Na lidský organismus působí toxicky, ovlivňovat může zejména nervový systém, trávicí a imunitní systém nebo plíce.
Silné toxiny jsou I formaldehyd a výpary uvolňující se z plastů v domácnosti. U malých dětí přidejme zátěž z vakcín, ve velkých městech potom nezdravé životní prostředí se spoustou patogenů (virové, streptokokové a stafylokokové infekce) a parazitů. Pokud používáme mobilní telefony, připojujeme se k internetu přes wi-fi router, či snad dokonce stále používáme mikrovlnné trouby k ohřevu jídla i přes všechny nově publikované informace o škodlivosti jejich záření (studie potvrdily, že mikrovlnami ozářená zelenina měla zničených až 97% nutričního obsahu), oslabujeme permanentně náš imunitní systém. Ten potom reaguje přehnaně nejen na opravdu toxické látky, ale i na běžné látky v přírodě, které pro člověka se silnou imunitou nepředstavují žádné zdravotní riziko.
Účinnou cestou, jak pomoci oslabenému organismu alergií je detoxikace střeva, změna stravy ve prospěch ovoce a zeleniny a správná funkce vylučovacích orgánů. Ty ztrácejí s věkem svoji vylučovací kapacitu a je nutné péči o ně zvyšovat.

Existuje rychlá a přitom bezpečná, přírodní cesta, jak toho dosáhnout?

Řešením je pravidelné užívání sladkovodní řasy Spiruliny, která obsahuje všechno, co potřebujeme pro zdravé tělo a čistou mysl a je bezpečná pro dlouhodobou konzumaci.
Co je Spirulina?
– „Super potravina“ s více než 100 živinami
– Je užívaná pro udržení zdraví a energie, pro úbytek váhy a jako čistící program
– Proteiny – o 300% více proteinů než ryby, maso, drůbež
– Železo – 58x bohatší na železo než špenát
– Vitamín B12 – nejbohatší přírodní zdroj
– Chlorofyl – 2x bohatší než ječmen nebo pšenice
– Antioxidanty – 25x bohatší na beta-karoten než mrkev
– Vitamín E – 3x bohatší na vitamín E než pšeničné klíčky
– Spirulina potlačuje chuť na jídlo dodáním plného rozsahu živin
– Spirulina je 16x efektivněší než syntetické multi-vitamíny a minerály

Dokáže odstraňovat Spirulina těžké kovy a radioaktivní látky z těla?

Řasy a houby mají vlákninu ve velmi jemné formě, a tak plní svoji čistící funkci i mimo trávicí ústrojí – až na úrovni buněk. V této nejjemnější formě mají vysokou absorpční schopnost, díky níž dokážou na sebe navázat toxické látky včetně těžkých kovů a radioaktivních látek.
V září 1993 byla zveřejněna zpráva o provedení výzkumu v letech 1990-91 v Minsku, v Bělorusku.
100 dětem s nemocemi z radioaktivního ozáření bylo podáváno 5 g Spiruliny po dobu 20 dnů.
Zpráva potvrzuje, že Spirulina snižuje hladinu radioaktivních látek v těle, přijatých z kontaminovaných potravin – Cesium 137, Strontium 90. Po 20 dnech podávání 5 g Spiruliny došlo ke snížení obsahu těchto látek v těle ozářených dětí o 50%.

Řada uživatelů spiruliny má zkušenost, že pokud nabídnou slisované tabletky spiruliny malým dětem, ty jim dají často přednost před nezdravými pamlsky. Mají totiž ještě správně fungující intuici pro zdravé potraviny.

Dáte si pár tabletek Spiruliny jako zdravou svačinku? Je těžké odolat při vědomí, kolik prospěšného pro nás tato nenápadná řasa může udělat.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.