Při chřipce jsou důležitější enzymy než vitamíny

Při chřipce jsou důležitější enzymy než vitamíny

Enzymy jsou jako bojovníci, kteří se v těle starají o téměř všechny důležité procesy.

Například BROMELAIN je název pro komplex enzymů vyskytujících se v ananasu. Jeho účinky jsou velmi specifické – v těle spolehlivě najde zánětlivou tkáň a pustí se do její obnovy. Využívá se i pro rychlejší hojení po úrazech a po operacích.

Pacientům s chřipkou se doporučuje konzumace ovoce, aby měli dost vitamínů. Při akutních onemocněních nám ovšem pomáhají v léčbě spíš enzymy, než vitamíny. Ty jsou ovšem důležitými látkami, bez kterých enzym nedokáže správně pracovat.

Pokud člověk konzumuje přirozené syrové potraviny, přijímá s nimi vždy i dávku enzymů. Pro léčebné účely při akutním stavu je samozřejmě zapotřebí vyšších dávek enzymů. Napodobit přírodu a vytvořit preparát plný přírodní síly je v laboratoři dosti náročné, což se samozřejmě odráží i na ceně takových přípravků.

Pokud chcete účinků enzymů využít k léčení, je zásadní správné užívání nalačno (ideálně půl hodiny před snídaní, popřípadě minimálně dvě až čtyři hodiny po jídle). Když se totiž enzymy potkají v trávicím traktu s potravou, spotřebují se pro její strávení.

DXN se podařilo vyrobit fermentací ananasové šťávy naprosto unikátní produkt CORDYPINE, který obsahuje přes 300 aktivních enzymů. Jeho proti zánětlivé účinky jsou ještě zesílené přidáním prášku z houby Cordyceps.

 

Stáhněte si detailní informace:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.